iksiorek Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgodnie z regulaminem napisałem. Modelarstwo interesuje mnie już 2 lata. Wiedze już mam jakąś i jestem w trakcie budowy pierwszego samolotu zdalnie sterowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iksiorek Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Piszę to drugi raz z powodu tego że tamto powitanie wyszło nie spójnie. Mam 13 lat znalazłem się na tym forum z dwóch powodów jeden to mam problem z zaprogramowaniem regla a drugi to że chciałem się czegoś dowiedzieć na temat modelarstwa RC. Proszę o rozpatrzenie mojego powitania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Andrzej a wiesz gdzie jest lotnisko modelarskie w Nowej Wsi ? Przyjedź, zobaczysz,pokażemy Ci co i jak,pogadamy Masz rzut beretem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi