aron Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Witam. Potrzebującym mam do zaoferowania następujące instrukcje: Polska: 1. Żyroskop GY401 2. Raptor 50 3. Aparatura MX-12 4. Aparatura ECLIPSE-7 (ustawienia heli) 5. Opis eksploatacji Belt-CP Angielska 1. Belt-CP 2. Lama V4 3. HBK2 4. Hawk-Sport Gdyby ktoś potrzebował - polecam się Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empik12 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam to mój pierwszy post Mógłbyś wysłać mi na adres E-mail Opis eksploatacji do Belta-CP Mój adres to empik125@wp.pl Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 mi tak samo jak poprzednikowi robert60000@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Też się na to piszę : tomaszbm@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_G Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Byłbym również wdzięczny za "Opis eksploatacji Belt-CP". Każda pomoc by się w końcu w sposób kontrolowany wznieśc ponad ziemię wielce pożądana. Mój adres mailowy: margier@plusnet.pl Z góry dziekuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam G. Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 I ja poproszę gadas_75@interia.pl dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_G Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Bardzo dziękuję za przesłaną instrukcję. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Bardzo dziękuję za przesłaną instrukcję. Pozdrawiam Gucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Dziękuję za instrukcję ,dotarłaa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julek-s Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 czy ja też mogę się dołączyć do prośby o opis eksploatacji Belt-CP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton22 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Witam wszystkich jestem nowy i posiadam belta cp od niedawna czy moge prosic o instrukcje cherz1@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.