alkraj Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Ja mam takie pytanie. Szykuję się do oblotu mojego fun-fly elekrtyka :wink: . Mam w nim silnik zamocowany ok 3cm od wregi silnikowej na 4 śrubach, czy trzeba nakrętki na śrubach zalać jakimś klejem czy wystarczy tylko mocno je skręcić? Pozdrawiam Alek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Na początku niczym nie zabezpieczaj - będziesz potrzebował regulować kąty silnika. Potem zabezpiecz rzadkim CA lub lakierem. Najlepszy jest oczywiście klej anaerobowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 OK, Dzięki bardzo za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 A jeżeli potem będziesz chciał odkręcić nakrętki to podgrzej miejsce klejenia zapalniczką. klej sie spali i bez problemu je odkręcisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.