alkraj Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Ja mam takie pytanie. Szykuję się do oblotu mojego fun-fly elekrtyka :wink: . Mam w nim silnik zamocowany ok 3cm od wregi silnikowej na 4 śrubach, czy trzeba nakrętki na śrubach zalać jakimś klejem czy wystarczy tylko mocno je skręcić? Pozdrawiam Alek Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobra Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Na początku niczym nie zabezpieczaj - będziesz potrzebował regulować kąty silnika. Potem zabezpiecz rzadkim CA lub lakierem. Najlepszy jest oczywiście klej anaerobowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkraj Posted November 15, 2008 Author Share Posted November 15, 2008 OK, Dzięki bardzo za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbitlkr Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 A jeżeli potem będziesz chciał odkręcić nakrętki to podgrzej miejsce klejenia zapalniczką. klej sie spali i bez problemu je odkręcisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.