Czaro Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 W imieniu organizatorów, jak co roku, serdecznie zapraszam wszystkich zakręconych i zapalonych, którzy już złapali bakcyla zawodów, ale też wszystkich, którzy chcieliby spróbować, ale nie mają odwagi. Nie masz akurat sprawnego modelu, albo nie masz licencji? Przyjedź i tak! Pogadamy, wymienimy doświadczenia, wytłumaczymy z czym to się je i jak najłatwiej wejść w poważniejsze rzucanio-latanie. Przekonaj się, że nie jesteś sam ze swoim "uzależnieniem" od DLG. Spotkajmy się wśród innych zakręconych! PS. Nie gwarantuję wyjścia z nałogu, a wręcz przeciwnie! Niezbędne informacje oraz formularz rejestracyjny znajdziecie na stronie: http://bemowskie.pl/mistrzostwa-polski-modeli-szybowcow-rc-w-konkurencji-f3k-3/ W ostateczności wpadnijcie chociaż zrobić sobie wspólną fotkę, podobną do tej sprzed roku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 By dopełnić kronikarski obowiązek, wrzucam kilka zdjęć. Dwa dni latania przy pięknej, czerwcowej pogodzie i przede wszystkim miłej atmosferze. W sobotę mieliśmy zróżnicowane warunki. Krążące w okolicy burze, czasem wzmacniały wiatr, czasem przykrywały słońce, tak że w niektórych kolejkach panował spokój, ciężko było znaleźć noszenie, a w innych potrzebny był spory balast, żeby poradzić sobie z wiatrem. W niedzielę przez cały dzień parówa i cisza z kierunków zmiennych. Mnie szło całkiem nieźle, ale niefortunne dwie duże wpadki punktowe zmiotły mnie z podium. Inni zawodnicy popełnili zdecydowanie mniej błędów i zwyczajnie byli lepsi Gratuluję i dziękuję za wspólne polatanie. Specjalne podziękowania dla gospodarzy z lotniska Zalesie. Jak co roku jestem pełen uznania za udostępnienie nam, tak pięknego lotniska. Galeria zdjęć od Izy:https://photos.google.com/share/AF1QipP8qHLotIYT_r-H_2jZxPHemi6qqkvqfMxJ5iK80o_fQmeOrPehkzq0FUcxlJ0FKQ?key=bmtyMEM3NjJqODJIVEltY3EyZWxUSXpqNVNsTWZB Zdjęcie grupowe: Wyniki: Pierwsza dziewczyna w historii startująca na MP F3K: Podium Juniorów: Podium seniorów: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi