M.Ch. Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Moje pierwsze zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. szybko sprawnie elastyczność cenowa (od pewnych kwot czy produktów) w miłej atmosferze dobre zabezpieczenie produktów produkty zgodne z opisem Oprócz rabatu na produkty dostałem darmową wysyłkę do paczkomatu. A jednym słowem - POLECAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek5456 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 KICHA TAM NIC NIE MA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Ja tam zrobiłem chyba dwa zamówienia. Sprawnie, dobrze zapakowane produkty, dobry kontakt z właścicielem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Nie mają "wszystkiego", bo chyba w dzisiejszych czasach już się nie da, ceny przyzwoite, a co mnie bardzo ucieszyło, to koszt przesyłki za pobraniem. Pewnie jak wielu modelarzy, czasami muszę pewne zakupy ukryć przed domową komisją do spraw finansów, więc gro zakupów robię za pobraniem . Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 25 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Kolejne zakupy w sklepie. Szynko i sprawnie, trochę wydałem - dostałem rabat. Szybka wysyłka, pancerne zabezpieczone produkty. Moja pierwsza opinia aktualna, w dalszym ciągu jak najbardziej polecam. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi