m o d e l e r Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Witam mam do Kolegów pytanie, otóż zamówiłem sobie śmigiełko i ma ono na obydwu końcach takie małe dziurki, dodam że znajdują się idealnie w tych samych miejscach na wewnętrznej stronie łopat czy to jest normalne? bo nigdy się nie spotkałem z czymś takim. zdjęcie poglądowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Dziwna sprawa. Nie widzialem tego wczesniej. Może wada w formie i wypychacz w formie sie nie cofną. Raczej zgłosiłbym to sprzedawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 a ja myślę że to rodzaj gwizdka płoszący ptaki w locie (jak nakładki na zderzaki samochodów płoszące zajace etc ) chacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj-tech Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Też tak mam. U mnie są to śmigła węglowe puste w środku i ma to być otwór odpowietrzający żeby od temperatury czy ciśnienia śmigło nie "nadymało" się albo "wklęsało". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m o d e l e r Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 dziękuję za odpowiedzi, wysłałem jeszcze zapytanie do producenta dam znać jak odpisze. dostałem odpowiedź jest to jakoś związane z produkcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi