m o d e l e r Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Witam mam do Kolegów pytanie, otóż zamówiłem sobie śmigiełko i ma ono na obydwu końcach takie małe dziurki, dodam że znajdują się idealnie w tych samych miejscach na wewnętrznej stronie łopat czy to jest normalne? bo nigdy się nie spotkałem z czymś takim. zdjęcie poglądowe
japim Opublikowano 15 Maja 2019 Opublikowano 15 Maja 2019 Dziwna sprawa. Nie widzialem tego wczesniej. Może wada w formie i wypychacz w formie sie nie cofną. Raczej zgłosiłbym to sprzedawcy.
marek rokowski Opublikowano 15 Maja 2019 Opublikowano 15 Maja 2019 a ja myślę że to rodzaj gwizdka płoszący ptaki w locie (jak nakładki na zderzaki samochodów płoszące zajace etc ) chacha
woj-tech Opublikowano 15 Maja 2019 Opublikowano 15 Maja 2019 Też tak mam. U mnie są to śmigła węglowe puste w środku i ma to być otwór odpowietrzający żeby od temperatury czy ciśnienia śmigło nie "nadymało" się albo "wklęsało".
m o d e l e r Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Opublikowano 15 Maja 2019 dziękuję za odpowiedzi, wysłałem jeszcze zapytanie do producenta dam znać jak odpisze. dostałem odpowiedź jest to jakoś związane z produkcją.
Rekomendowane odpowiedzi