mlody25 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam Filmik Rex`a podczas lotu na hali film nakręcony przez D_Adam, pilotował też D_Adam ja tylko go wrzuciłem Rex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Nakręcony?? Przecież to filmik zrobiony w symulatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 No ale chodzi mi że nagrany na symulatorze przez Adama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablolotnik Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 A jaki to symulator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Film był nagrywany w Aero Fly Pro Deluxe z tego co mi wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.