g_kamyk Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Zaraz zaraz.... Jak ktoś używa okularow korekcyjnych to poprostu zaklada je pod spod przeciwslonecznych Zurich sunglases. Kolega z lotniska tak robi, one sa przystosowane do tego Naprawde polecam !!! Ogladałem wiele tego typu wynalazków i te sa nie do pobicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Okulary na okularach !!! brrrr.. to jakbym rzeczywiście założył czapkę na czapkę. Swoje "patrzyłki" zdejmuję kiedy tylko mogę (w pracy też obowiazkowe) a tu jeszcze dwie pary ,już wolę te które noszę na codzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 ...no to ja poszedłem ostro, bo dwa i pół roku temu wymieniłem sobie soczewki na produkt Alcan Laboratories, Inc. 21,0 D, UV :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tRAin Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Podpiszę się pod "tylko z polaryzacją". Do końca wakacji używałem Polaroidów, jednak w końcu po 5 latach użytkowania (niezbyt ostrożnego hiehie ;-) ) wyzionęły ducha.... kończyłem sezon w markowych bez polaryzacji - kupa, tyle co moge powiedzieć... Właśnie się rozglądam za nowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.