smoczatko Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Witam wszystkich forumowiczów,od nie dawna zacząłem się interesować modelarstwem,i chciał bym zagłębiać cały czas ta tematykę,żeby mieć coraz to większą wiedze o modelarstwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Prosze poczytać regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczatko Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Czytałem regulamin,i nie chcę pisać kłamstw,bo na chwile obecna nie mam za dużej wiedzy w tym temacie,i chciał bym się uczyć od osób które mają dużą wiedze na ten temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Czytałeś więc nieuważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Czytanie ze zrozumieniem jednego zdania to chyba nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczatko Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Czytałem ze zrozumieniem,ale nie sprawdziłem profilu,bo myślałem że wszystko jest wpisane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi