Kuba Kłosowski Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Przepraszam, ale jak edytowałeś post, ja pisałem swój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Kłosowski Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Przepraszam za post pod postem i z góry za OT. Piper ukończony, no brakuje mu tylko szyby przedniej, a ja mam na oku nowy model, do budowania w wolnych chwilach. I tu moje pytanie zyskuje podstawy by je zadać: Ile kosztuje wycięcie elementów w Artexie, dodam że plany mają jakieś 3,5 Stron w formacie A1. Oczywiście plany są w corelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Jakubie to musisz zadzwonic/ napisać maila do Artexu i oni Ci wycenią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Kłosowski Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Tzn taki mam plan, tylko że najpierw chciałem spróbować na forum, może znaleźli by się ludzie, którzy robili coś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.