dzidek36 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Witam czy ktoś z używał tej ładowarki? Cena atrakcyjna jak na ładowarkę dwukanałową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Mam 2 podobne. skyRC dual 2x200W i Turnigy Mega 2x200W. O jakiej kwocie mowa skoro pytasz czy cena atrakcyjna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek36 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 185 zł. A jak ci się ona sprawuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gcze Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Nie wiem skąd ta nazwa podawana przez sprzedawców. To nie jest Skyrc i nigdy obok Skyrc nie leżało. Mam taką ładowarkę od kilku dni. Wykonana pancernie i sprawia dobre wrażenie, ale balansuje jak chce, każdy kanał inaczej. Ten sam pakiet jeden kanał ładuje np 36 minut, a drugi 90. Na szczęście efekt jest poprawny. Obciążyłem ją na maxa i zniosła to dzielnie. Niestety nie ma pomiaru rezystancji ogniw, ani większości zaawansowanych ustawień. Jako tania, dodatkowa ładowarka jest ok. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Potwierdzam. Balansowanie to największa bolączka jednej jak i drugiej. Dlatego gdy często używałem tej ładowarki to dokupiłem sobie zewnętrzne balansery Hyperiona. Wtedy proces ładowania był bardzo powtarzalny. Ta ładowarka budowa przypomina bardzo Turnigy Mega. Jedyna przypadłość to czasami nie działają przyciski gdy wybrany jest CH1. Na ch2 te same przyciski normalnie pracują. Sposób na odblokowanie to solidny kuksaniec... Za 185zl wydaje się być nie najgorsza opcja. Ja płaciłem ponad 200-250 zł za moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi