sławek Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 https://www.droneart.com/product/rc-eye-one-xtreme-set/ Tytuł tego tematu jest troszkę przewrotny ale już wyjaśniam ... Quad z z linku kosztuje ~50$ ale .....otrzymujemy 2szt!! wersje ARF i RTF (zapewne końcówka serii-konstrukcja ma już kilka latek) Sam nie zwróciłem na to uwagi i byłem lekko zdziwiony że po otwarciu przesyłki pod pudełkiem quada jest drugie Zamówiony we wtorek a w piątek był u mnie . oczywiście wiązało się to z dodatkowymi kosztami -14$ przesyłka DHL oraz 57zeta vatu ....w tym przypadku od tego nie uciekniemy -system DHL jest dobrze przygotowany na 500+ i telefon od pracownika celnego w DHL miałem już na drugi dzień od zakupu . Sumarycznie cena tego zestawu wzrasta i za CAŁĄ operacje zapłacimy około 300 zł Można w tej cenie wprawdzie kupić jakiego Bugsa ale jak ktoś np potrzebuje bardziej kompaktowego zestawu, czegoś do nauki acro ,lub powiedzmy dla "dwojga" to może być ciekawa opcja. O samym "dronie" i jego modyfikacjach info znajdziecie w internecie a jedynie z ciekawych rzeczy napiszę że można kupić zestaw z dodatkowym linkiem do aparatury ,dedykowanym odbiornikiem ,lub nadajnikiem w postaci "gamepada" oraz -można podłączyć własny odbiornik PPM Funkcja HOLD MODE jest włączana z radia -jak komuś przeszkadza lub potrzeba barometrycznego utrzymania wysokości to ma wybór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Miałem i nie mogę polecić. Poszedł na części. Tylko, że ja mojego kupiłem za ok 25zl na jakiejś wyprzedaży już w Pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi