ronim Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Witam czy ktoś latał i używał stabilizacji bavarian demon 3x w heli? Pytam o opinię pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravp66 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Witam, ja już od 3 lat używam ale Bavariana 3SX. Wersja wyższa, dzisiaj zastąpiona przez Axon. Najpierw miałem go zainstalowanego w Goblinie 570 teraz mam go Goblinie700. U nas w kraju jest systemem niszowym, choć z tego co wiem parę osób go posiada. pewnie ze względu na cenę. Kiedyś, tak wyczytałem w necie na HeliFreaku, licencję na ratunek sprzedano "Duszkowi" z Czech (SPIRIT FBL). Jak się mylę to proszę mnie poprawić To jest system FBL nie system stabilizacji. Chociaż posiada ratunek i stabilizację, ale na stabilizacji nigdy nie latałem. Co do systemu ... jestem za cieniki żeby stwierdzić czy jest bardzo dobry, dobry czy byle jaki. Ratunek działa rewelacyjnie. Do moich umiejętności i lotów - rewelacja. Jak chcesz więcej się czegoś dowiedzieć to pisz. Jak będę wiedział to pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronim Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Czesc dzieki ja uzywalem helicommand Jest super teraz ide na 3sx bavarian Chodzi mi czy prosty w ustawieniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronim Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Opisz o co chodzi.z tym.ratunkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekN Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Pewnie tak jak w innych FBL-ach w chwili zagrożenia wyrównuje model i podnosi go w górę . (ustawiasz to pod jakimś pstrykiem) W brainie działa to tak że zawsze ustawia model łopatami do góry, w beastx odwraca model do bliższego poziomu , albo na pleckach , albo łopatami w górę. 3sx to dobry system , więc pewnie będzie miał podobnie do beastx, aczkolwiek nie wiem na pewno , bo nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi