Norbert Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Opublikowano 26 Listopada 2008 Wyposazenie ... silniki mam od dzwonka po krowy do 3kg. Pakiety od 1500 do 2200 chodzi mi o coś małego ale już nie wicherki itp. Moze jakis maly akrobacik.... albo wlasnie hydrofoam... tyle ze nim z reki bedzie trudno wystartowac
ertman_176 Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 To chyba proponowałbym poświęcić te 250-300zł i zakupić Shocka z UH. Bo twoje eq. IMO nie mieści sie w słowach mały i lekki. Jeżeli budować to chłopaki ostatnio budowali vertigo, troll jest też godny uwagi.
Konrad Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 No to jeżeli wicherek odpada to trudno,ale dlaczemu miałaby to być profanacja :?: :mrgreen: .Postęp technologiczny,z wicherka zostałaby jedynie nazwa .Co do trolla to modelik bardzo fajny w dodatku do dostania na allegro cięty ze styroduru ze wszystkimi wzmocnieniami do złożenia za śmieszne pieniądze z tego co pamiętam.
instruktor Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Konrad ty już lepiej tocz wały silników ale naprawdę nie profanuj Wicherka :devil: Papcio Schier dostałby jeszcze zawału
Norbert Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Opublikowano 26 Listopada 2008 Tu nie kwestia profanowania a raczej faktu , że musze miec awaryjną możliwośc zawrocenia modelu praktycznie w miejscu a to skazuje mnie raczej na akrobacika.
Wojtass_nt Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Yak 54 lub Su 26 z cyber fly Jest szybki ale wytrzymały bo z EPP. Radzi sobie w wiatrem nawet 7m/s. A jak trzeba to wolno polata Ląduje do ręki po nabraniu wprawy A i zapomniałem dopisać, że zwrotny
Konrad Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Instruktor->dobrze,juz dobrze :mrgreen: walnąłem głupstwo z tym toczeniem wału silnika ale do wicherka nic nie mam i to nie ja bym odwalił taką profanacje modelarstwa .Wicherkiem latam i jestem w tym czymś zakochany(balsa+spalinka)
ertman_176 Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Wicherkiem latam i jestem w tym czymś zakochany(balsa+spalinka) Już sie na krawat samoobrony ci zbiera ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.