Raffik Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 wiem, ze kolega napisal do czego sluzy regulator. ale z tej odpowiedzi nie wynika jasno czy go potrzeba czy nie. Bo chyba jest mozliwe rozwiazanie bez regulatora?? nie bedzie wtedy regulacji obrotow tylko 0 i 100%. dobrze to rozumiem ?? tylko dla wersji szczotkowej. edit: pomylka w cytowaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Prosze też o uzupełnienie mojej wiedzy zdobytej na forum, a mianowicie: żeby ukła działąl poprawnie potzrebujemy:1. Nadajnik (wiadomo) 2. Odbiornik (wiadomo) 3. Serwa (odpowiadają za działanie sterów) 4. Silnik (wiadomo) 5. Kwarce (?? nie wiem) 6. Regulator ?? (??). O czymś zapomniałem?? Proszę o uzupełnienie moich znaków zapytania i podanie kolejności co z soba połączyc. Pozdrawiam. przeczytaj jeszcze to: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=7527 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 mammuth napisał/a:wiem, ze kolega napisal do czego sluzy regulator. ale z tej odpowiedzi nie wynika jasno czy go potrzeba czy nie. Bo chyba jest mozliwe rozwiazanie bez regulatora?? nie bedzie wtedy regulacji obrotow tylko 0 i 100%. dobrze to rozumiem ?? To nie ja napisalem;) Zadam przeprsin, odszkodowania i satysfakcji XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 gdzie wyslac bro? - to odszkodowanie Sry, nie wiem czemu Ciebie tam umiescilo/lem- to przeprosiny satysfakcja - po tym poscie i wypitym bro poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.