Piotrek_11 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Cześć, czy ktoś jest w stanie potwierdzić, czy nadajnik, który jest dołączany do zestawu samolotu Pioneer 1400 (firma R-Planes) będzie współpracował z jakimkolwiek nadajnikiem innej firmy? Czy konieczny jest zakup całej nowej aparatury. Urwała się antena od odbiornika i chciałbym zakupić jakiś lepszy odbiornik i ewentualnie w późniejszym czasie dokupić lepszą aparaturę.Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Nie będzie pasowało do niczego innego, z tego co wiem. Co do nowej to Flysky-i6 jest dobra i tania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_11 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Ok dzięki, znalazłem jakiś czas temu temat, że powinno działać z frsky/flysky, ale teraz nie mogę tego wątku odnaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Flysky i Frsky to zupełnie inne swiaty. R-Planes to raczej stare Flysky AFHDS nie AFHDS2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_11 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Ok, bardzo dziękuję za poradę, zdecyduję się w takim razie na zestaw FlySky FS-i6X z odbiornikiem FS-iA10B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi