Andrzej44 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Szanowni Koledzy Czy ktoś z Was jeszcze jeździ xmodsami? Mam dwa zestawy chyba generacja 1: Te były sprawne. Jest jeszcze trzeci zestaw dawca - ale chyba gen 2. Co z nimi można zrobić? Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Tez mam gdzieś 2 xmodsy. 1 cały i 1 w częściach. Przerobiłem zasilanie na 2s za pomoca malutkich cylindrycznych ogniw LiIon 300mah 14550. Ze wszystkich elementów najbardziej wkurzały mnie serwa... które padały. Z moich doświadczeń jazda autkiem w pojedynkę nudzi sie po jakimś czasie. Żeby to miało sens należy się z kimś ścigać. Mając 2 sztuki można urządzać już jakieś ściganko - np jak koledzy wpadną, albo jak dzieci sie nudzą. Jeżeli nie masz inklinacji w ta stronę to nie pozostaje Ci nic innego jak sprzedać fanowi xmodsow. Albo obradować jakiegoś młodzieńca. W dobie drukarek 3D można sobie teraz takiego wydrukować. Albo do tego co masz dodrukować nowe części. Na thingiverse jest projekt OpenZ w skali 1:28 bazujący chyba na xmodsach / micro RS: https://www.thingiverse.com/thing:2860995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej44 Opublikowano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Cześć A może wiesz kogo można by obdarować? Prośba o info na priv. Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej44 Opublikowano 5 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Witam Problem został rozwiązany - proszę o zamknięcie tematu. Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi