flyszman Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Witam Was, mam banalne pytanie: Czy istnieje aplikacja miejscówek w Polsce do latania F3F lub plik do wgrania na Androida na google.maps tak bym planując sobie po Polsce delegację po skończonej robocie mógł sprawdzić, gdzie najbliżej pracy mogę podjechać na latanie na dany kierunek ? (np. ogarniam klientów w Grudziądzu to aplikacja pokazuje mi najbliższe górki/klify/wały w miejscowości Parski na kierunek zachodni...) Z góry dziękuję za info. Roland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 zerknij tu: http://f3f.zielnik.karpacz.pl/category/automapa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Parski: Droga dojazdowa i fragment górki jest prywatny, wymagana zgoda własciciela (miejscowi mają zgode, kontaktowac sie z nami). Nowe: bez problemów Nowe Marzy: pierwszenstwo dla glajciarzy, na startowisko są składki Starogród: rezerwat przyrody... Gniew: bez problemu Unisław: bez problemu Szprudowo: zgoda rolnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 16 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Dziękuję bardzo za konkret. R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 PS Na tej mapce którą wkleił Paweł są "Sartowice wał wiślany". To nie jest miejsce do latania. Także nawet nie próbuj .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 16 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Dzięki R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi