Gość kasper150 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam poszukuje jakiegoś deprona / EPP na małą przestrzeń do lotów . Oczywiście do 3D . Moglibyście coś polecić ??
czhomik Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 -Diablo z 3d batix -extra z 3dbatix -magma -click -index 2.2
ECO400 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Na tej stronie masz plany w PDF gotowe do druku na A4 wszystkie te modele nadają sie na małą przestrzeń (rozpiętość modeli około 80cm) http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=550372 Pomogłem ;D
Gość kasper150 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 W pewnym sensie pomogłeś , już tam byłem
mammuth Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Tylko pamietaj, ze wszelkie krzyzaki sa bardzo wrazliwe na wiatr - wiec jezeli chcesz cos na parking to szukaj czegos "ciezszego" Clik bedzie za lekki obawiam sie - Diablo tez. Pomysl o Park Masterze - mamy gdzies watek Marcina o ile mnie pamiec nie myli.
ertman_176 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Mówimy o parkingu w PL :devil: Nie widziałem parkingu w PL na którym można by spokojnie za dnia polatać modelem wielkości Parkmaster ...
mammuth Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Przeciez kolega pisze "cos na parking" - chyba miedzy samochodami latal nie bedzie ? A widzialem PM w akcji w ogrodku - ok. 10x10m i radzil sobie slicznie - glownie wiszac - ale slicznie. PS. Uwierz mi, ze w UK nie jest slodko z parkingami - nie ma na nich miejsca nawet na moj samochod wiec o lataniu mozna zapomniec
baxter12 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Proponuje PatMate. Ladny, prosty, dobra dokumentacja w sieci, - plany w PDF i dobry opis. Baxter
ertman_176 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Robert byłem w UK i tam pare parkingów by sie już nadawało wielkościa na lotnisko bo bylo puste w niektóre dni albo było tak duże ze i tak mozna bylo spokojnie polatac ... W polsce nie widziałem takiego parkingu ... Jak sie człowiek uprze to w pokoju polata ... Kolega kasper150 mógłby chociaż sprecyzować wymiar modelu albo parkingu na którym ma zamiar latac ...
Gość kasper150 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Witam przez kilka dni nie miałem zbyt dużo czasu więc nie mogłem odpisać . Parking zastosowałem jako pojęcie ogólne ( od 10mx10 m wzwyż ) . I chyba rozpocznę budowę diablo 3dbatix , jeżeli uda mi się gdzieś plany wydrukować . pozdrawiam \m/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.