Gość kasper150 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam poszukuje jakiegoś deprona / EPP na małą przestrzeń do lotów . Oczywiście do 3D . Moglibyście coś polecić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 -Diablo z 3d batix -extra z 3dbatix -magma -click -index 2.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Na tej stronie masz plany w PDF gotowe do druku na A4 wszystkie te modele nadają sie na małą przestrzeń (rozpiętość modeli około 80cm) http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=550372 Pomogłem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasper150 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 W pewnym sensie pomogłeś , już tam byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Tylko pamietaj, ze wszelkie krzyzaki sa bardzo wrazliwe na wiatr - wiec jezeli chcesz cos na parking to szukaj czegos "ciezszego" Clik bedzie za lekki obawiam sie - Diablo tez. Pomysl o Park Masterze - mamy gdzies watek Marcina o ile mnie pamiec nie myli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Mówimy o parkingu w PL :devil: Nie widziałem parkingu w PL na którym można by spokojnie za dnia polatać modelem wielkości Parkmaster ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Przeciez kolega pisze "cos na parking" - chyba miedzy samochodami latal nie bedzie ? A widzialem PM w akcji w ogrodku - ok. 10x10m i radzil sobie slicznie - glownie wiszac - ale slicznie. PS. Uwierz mi, ze w UK nie jest slodko z parkingami - nie ma na nich miejsca nawet na moj samochod wiec o lataniu mozna zapomniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Proponuje PatMate. Ladny, prosty, dobra dokumentacja w sieci, - plany w PDF i dobry opis. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Robert byłem w UK i tam pare parkingów by sie już nadawało wielkościa na lotnisko bo bylo puste w niektóre dni albo było tak duże ze i tak mozna bylo spokojnie polatac ... W polsce nie widziałem takiego parkingu ... Jak sie człowiek uprze to w pokoju polata ... Kolega kasper150 mógłby chociaż sprecyzować wymiar modelu albo parkingu na którym ma zamiar latac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasper150 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Witam przez kilka dni nie miałem zbyt dużo czasu więc nie mogłem odpisać . Parking zastosowałem jako pojęcie ogólne ( od 10mx10 m wzwyż ) . I chyba rozpocznę budowę diablo 3dbatix , jeżeli uda mi się gdzieś plany wydrukować . pozdrawiam \m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.