Jump to content

"coś na parking "

Guest kasper150

Recommended Posts

Guest kasper150
Posted

Witam poszukuje jakiegoś deprona / EPP na małą przestrzeń do lotów . Oczywiście do 3D . Moglibyście coś polecić ??

Guest kasper150
Posted

W pewnym sensie pomogłeś , już tam byłem :D

Posted

Tylko pamietaj, ze wszelkie krzyzaki sa bardzo wrazliwe na wiatr - wiec jezeli chcesz cos na parking to szukaj czegos "ciezszego" Clik bedzie za lekki obawiam sie - Diablo tez.

Pomysl o Park Masterze - mamy gdzies watek Marcina o ile mnie pamiec nie myli.

Posted

Przeciez kolega pisze "cos na parking" - chyba miedzy samochodami latal nie bedzie ?

A widzialem PM w akcji w ogrodku - ok. 10x10m i radzil sobie slicznie - glownie wiszac ;) - ale slicznie.

PS. Uwierz mi, ze w UK nie jest slodko z parkingami - nie ma na nich miejsca nawet na moj samochod wiec o lataniu mozna zapomniec :lol:

Posted

Robert byłem w UK i tam pare parkingów by sie już nadawało wielkościa na lotnisko bo bylo puste w niektóre dni albo było tak duże ze i tak mozna bylo spokojnie polatac ...

W polsce nie widziałem takiego parkingu ...

Jak sie człowiek uprze to w pokoju polata ...

Kolega kasper150 mógłby chociaż sprecyzować wymiar modelu albo parkingu na którym ma zamiar latac ...

Guest kasper150
Posted

Witam przez kilka dni nie miałem zbyt dużo czasu więc nie mogłem odpisać . Parking zastosowałem jako pojęcie ogólne ( od 10mx10 m wzwyż ) . I chyba rozpocznę budowę diablo 3dbatix , jeżeli uda mi się gdzieś plany wydrukować . pozdrawiam \m/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.