Dj. Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Oczywiscie słowo - kontra- w cudzysłowiu. Polatałem dzis troszke z kamerka na pokładzie, a przy okazji chciałem sprawdzic jak wyglada inny model w poblizu ale w powietrzu... Wyszło jak wyszło, poniewaz był to model ESA wiec wyszło ze "atakuje" szybowca. Elektro-junior okazuje sie konstrukcja dosc szybka, napewno nie tak zwrotna jak model ESA ale jest zdecydowanie szybszy : http://pl.youtube.com/watch?v=1rM1MUscbNk Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 No fajne latanko , co tak krótko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Dziekuje. Film , a w zasadzie filmy z których to zmontowałem maja w sumie 27minut... Zawsze skracam, bo jak widz siedzi i oglada dłużej jak 5 min to sie nudzi... Napisałem filmy bo zauwaz,że start juniora i kamera patrzy do tyłu, a ladowanie już z kamerka zwrócona do przodu. Nie ma mechanizmu obracajacego, musze to zrobic sam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.