Dj. Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Oczywiscie słowo - kontra- w cudzysłowiu. Polatałem dzis troszke z kamerka na pokładzie, a przy okazji chciałem sprawdzic jak wyglada inny model w poblizu ale w powietrzu... Wyszło jak wyszło, poniewaz był to model ESA wiec wyszło ze "atakuje" szybowca. Elektro-junior okazuje sie konstrukcja dosc szybka, napewno nie tak zwrotna jak model ESA ale jest zdecydowanie szybszy : http://pl.youtube.com/watch?v=1rM1MUscbNk Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 No fajne latanko , co tak krótko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj. Posted December 1, 2008 Author Share Posted December 1, 2008 Dziekuje. Film , a w zasadzie filmy z których to zmontowałem maja w sumie 27minut... Zawsze skracam, bo jak widz siedzi i oglada dłużej jak 5 min to sie nudzi... Napisałem filmy bo zauwaz,że start juniora i kamera patrzy do tyłu, a ladowanie już z kamerka zwrócona do przodu. Nie ma mechanizmu obracajacego, musze to zrobic sam. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.