Artur Lis Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Takie pytanko mam jeżeli zawiasy wykonuje się z dyskietki , to można tez z kliszy rentgenowskiej takie samo tworzywo elastyczne. Pozdrawiam Artur25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarzp Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 artur25, jak najbardziej, tyle że są trochę sztywniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek_9000 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 no nie wiem czy to samo tworzywo dyskietka to mylar, którego kombinerkami nie idzie oderwać, bardzo elastyczny. Klisza (przynajmniej ta co ją pomiętam) to jakiś polioctan celulozy, beznadziejne tworzywo bo łamliwe i stawiające duży opór, wg mnie na zawiasy się nie nadaje zupełnie. Już lepiej zrobić z butelki PET (p.- Motylasty), choć wg mnie dyskietce nic nie dorówna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Można zrobić także z tworzywa którego używa się do robienia przezroczystych okładek podczas bindowania dokumentów. Albo z twardej koszulki na dokumenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munio29 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Jeżeli już o zawiasach mowa, to mam do Was nieco odminenne pytanie. Mianowicie chciałbym się dowiedzieć czym lub jak (Waszym zdaniem) najlepiej można wykonać otwory (wnęki) pod zawiasy'?' Chodzi mi tutaj o te masywniejsze zawiasy, oferowane w sklepach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 http://www.modelarski.com/produkt-Przyrząd_do_wycinania_otworów_pod_zawiasy,1808.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 No tak Radka strona po jakich kombinacjach ,ale wejdz na jego stronę i zobaczysz to "ustrojstwo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.