Skocz do zawartości

Pytanie o zawiasy.

Artur Lis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanko mam jeżeli zawiasy wykonuje się z dyskietki , to można tez z kliszy rentgenowskiej takie samo tworzywo elastyczne. :):):)

Pozdrawiam Artur25

Opublikowano

no nie wiem czy to samo tworzywo

dyskietka to mylar, którego kombinerkami nie idzie oderwać, bardzo elastyczny. Klisza (przynajmniej ta co ją pomiętam) to jakiś polioctan celulozy, beznadziejne tworzywo bo łamliwe i stawiające duży opór, wg mnie na zawiasy się nie nadaje zupełnie. Już lepiej zrobić z butelki PET (p.- Motylasty), choć wg mnie dyskietce nic nie dorówna

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli już o zawiasach mowa, to mam do Was nieco odminenne pytanie. Mianowicie chciałbym się dowiedzieć czym lub jak (Waszym zdaniem) najlepiej można wykonać otwory (wnęki) pod zawiasy'?' Chodzi mi tutaj o te masywniejsze zawiasy, oferowane w sklepach.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.