Skocz do zawartości

Aliorbank.pl

ertman_176

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zaciekawił mnie reklama w TV i sprawdziłem tą ich "lokate nocną".

Ciekawią mnie wasze opinnie na jej temat.

Załóżmy że trzymam 1000zł.

500zł mi pracuje przez noc na 11% w skali roku.

To ile mi wyjdzie po 30dniach ??

Bo w zależności jak licze wychodzi mi od 2,25zl do 9,16zl ...

Jestem w tym kiepski ...

Opublikowano

BTW. Bo dla ludzi z moim wykształceniem nie ma pracy w tym kraju ...

Chodze juz 2 miesiac i nic ciekawego nie znalazłem w moim miescie ...

Ale sa tego +, znalazłem już kierunek który mam zamiar studiować :devil:

Opublikowano

Nie masz wystarczających danych do policzenia procentu składanego. Brakuje danej dla jakiej części okresu jest zakładany overnight. Mogą też być różne zasady naliczania odsetek.

A jak masz te dane, to nie jest to już opinia, tyko prosta matematyka na poziomie początków niegdysiejszego liceum.

Opublikowano

Przy zawieraniu umowy poproś aby to co jest drukowane czcionką 4 było wydrukowane 40-ką i wszystko będzie jasne :devil:

Opublikowano

No własnie też sie nie doczytałem ... I do konca moze nie wiem czy rozumiem ...

Czy bedzie to 8h/12h/24h [tj. czas pracy tej sumy]

W sumie jezeli konto jest rzeczywiscie darmowe to mozna by to poprostu sprawdzic łopatologicznie chyba ze ktos posiada juz takie albo już sie dowiadywał ...

Co do poziomu mojej matematyki:

Wiem jak +, -, /, x. Potrafie policzyc równanie krzyżowe, objętość, powierzchnie, obciążenie powierzchni modelu ale to juz tylko hobbystycznie i raczej informacyjnie niz naukowo bo po co mi to niby - ma być dobrze :devil: ... Co do banku i pieniedzy to interesuje mnie tylko wynik czyli ile "dostane" ... Nic pośrednio ... szkoda ze bank sam nie podaje takiej informacji ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.