kapi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam, w najbliższym czasie wybieram się do Krakowa i nie bardzo wiem gdzie znajdują się jakieś dobre sklepy modelarskie, które moglibiście mi polecić. Interesuje mnie dokładna lokalizacja. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 http://www.perfecthobby.pl/kontakt.html oraz http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?d=kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 a może są jeszcze jakieś sklepy znajdujące się bliżej centru Krakowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Drugi sklep (modelarnia.pl) jest blisko centrum. Ja osobiście polecałbym wyprawę do Perfect Hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 a może są jeszcze jakieś sklepy znajdujące się bliżej centru Krakowa? "modelarnia.pl" na ulicy Dwernickiego to 10 minut piechotą od Rynku Głównego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Drugi sklep Perfekt Hobby to 10 minut na piechotę od Wawelu. O jakie "centrum" Ci chodzi? Może o Plac Centralny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Wybieram się do brata który studiuje na agh i mieszka w akademiku więc szukam sklepów jak najbliżej :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Rozumiem. Napiszę więc tak: Sklep Modelarnia jest w pobliżu Hali na Grzegórzkach, a Perfekt Hobby w pobliżu Tesco przy Kapelance. Nawet jeśli brat dopiero w tym roku zamieszkał w Krakowie, powinien wiedziec, gdzie to jest. Dokladne adresy są na stronach sklepów. Życzę udanych zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 dziękuję myślę że sobie poradze :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.