pppd Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Od kilku dni z ogromnym zaciekawieniem śledzę Twoje posty, będę cierpliwie czekał na zdjęcia modelu jak i link do aukcji "w wer. RTF bez wyposażenia". Jak długo zajęło Ci stworzenie tego modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mario Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Od kilku dni z ogromnym zaciekawieniem śledzę Twoje posty, będę cierpliwie czekał na zdjęcia modelu jak i link do aukcji "w wer. RTF bez wyposażenia". Jak długo zajęło Ci stworzenie tego modelu? Piszesz że niecierpliwie. Jeśli chcesz go kupić,to po dodaniu zdjęć i obejrzeniu, napisz na PW adres to go do ciebie wyślę. Czas budowy ? Zgromadziłem materiały, wstępny szkic-czyli rysunek sylwetki modelu, trochę myślenia, budowa ,,fundamentów" z balsy, trochę papieru japońskiego i depronu, skrzydła ---14 dni. To mój pierwszy model i to w dodatku budowałem go bez planów. Lubię tworzyć OD SIEBIE. Model podobny do tego na samym dole- http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=9563 Dane. Długość- 94 cm Rozpiętość- 120 cm Szerokość samolotu- 11 cm waga-podam niedługo wysokość- 3,5 cm Sterowanie- sk i wysokość Kasa która na niego poszła 52,20 zł Motylasty, pamiętaj- zdjęcia za 2 dni, chyba że będzie atak terrorystów na ten sklep i kula trafi akurat w mojego kodaka, w co wątpię bo po tym jak mi spadł z okna na trawnik żaden terrorysta go nie pozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 A po co mam niby chcieć zaistnieć na tym forum, i tak nie ma tu nikogo kogo znam. Chcieć zaistnieć to ja mogę w pracy albo w szkole. a to forum to jest nasza klasa? kto kogos zna ten jest fajniejszy ? a może lepiej postrzegany ? Dziwi mnie to że młodzież tak chetnie cytuje suche dane wymiary wagi moce pierdoły wszelkiej maści .Podniecanie się dla samego faktu podniecania . Dziś trafiłem ciekawe info na łamach portalu o2.pl (pomijam że portal nieco zblizony do faktu i innych brukowców ale czasem coś ciekawego wynajdą) http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=539782 I to wiele tłumaczy ..przychodzi młody chłopak na praktykę i sypie z rękawa danymi technicznymi auta ,moc ,moment obrotowy itd każę mu uzupełnić płyn w chłodnicy a uczeń 3 klasy po godzinie oglądania silnika pyta -a gdzie sie go wlewa?... to ma przeniesienie na reszte zycia niestety...... Zamiast się unosić i obrażać -lepiej młody człowieku pokaż konkrety . Świat jest pełen filozofów a rowy przy drogach zarośnięte.... to taka metafora ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mario Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 A po co mam niby chcieć zaistnieć na tym forum, i tak nie ma tu nikogo kogo znam. Chcieć zaistnieć to ja mogę w pracy albo w szkole. a to forum to jest nasza klasa? kto kogos zna ten jest fajniejszy ? a może lepiej postrzegany ? Dziwi mnie to że młodzież tak chetnie cytuje suche dane wymiary wagi moce pierdoły wszelkiej maści .Podniecanie się dla samego faktu podniecania . Dziś trafiłem ciekawe info na łamach portalu o2.pl (pomijam że portal nieco zblizony do faktu i innych brukowców ale czasem coś ciekawego wynajdą) http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=539782 I to wiele tłumaczy ..przychodzi młody chłopak na praktykę i sypie z rękawa danymi technicznymi auta ,moc ,moment obrotowy itd każę mu uzupełnić płyn w chłodnicy a uczeń 3 klasy po godzinie oglądania silnika pyta -a gdzie sie go wlewa?... to ma przeniesienie na reszte zycia niestety...... Zamiast się unosić i obrażać -lepiej młody człowieku pokaż konkrety . Świat jest pełen filozofów a rowy przy drogach zarośnięte.... to taka metafora ... Napisałeś- to taka metafora. Przecież ja za 6 dni mam 18-stke i dobrze rozumiem twoje ostatnie zdanie, nie musisz pisać że to metafora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Mario wrzuć na luz, czekamy na zdjęcia za 2 dni i wtedy podyskutujemy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mario Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Mario wrzuć na luz, czekamy na zdjęcia za 2 dni i wtedy podyskutujemy ;] Dobra spoko, ale jak terro jednak zaatakuje, to dam znać :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Dobra spoko, ale jak terro jednak zaatakuje, to dam znać Kolego. U mnie trwa to krocej (decyzja). Jezeli nie zmienisz formy wypowiedzi-natychmiast,nastepny post bedzie Twoim ostanim !. Milego dnia zycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jesteś W BIG BŁĘDZIE, bez niczego lata świetnie a co dopiero ze sprzętem. To bedzie pasjonujacy lot , szkoda ze zapewne bardzo krotki biorac pod uwage poziom posta i wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Proszę o niespamowanie! czekamy na zdjęcia! i ma być spokój :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zdjecia zdjeciami, ja czekam na oblot :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mario Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zdjecia zdjeciami, ja czekam na oblot :mrgreen: Oblot oblotem, nie mam na razie sprzętu,(Aparatury,odbiornika, serw,akumulatora, ładowarki. Edit. Sorka ale aparat ciągle w naprawie, więc pożyczyłem od taty służbową komórkę, niestety na razie tylko jedno zdjęcie. http://images23.fotosik.pl/180/98a65b9a5ad1795e.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krj2 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 LINK i chyba wszystko w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 o stary to teraz dałes do wiwatu........ gratuluje koledze zdemaskowania spisku swoja droga juz wiemy dlaczego kolega taki agresywny - pochwalic sie chciał niewiadomo czym a tak naprawde nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Oblot oblotem, nie mam na razie sprzętu,(Aparatury,odbiornika, serw,akumulatora, ładowarki. Edit. Sorka ale aparat ciągle w naprawie, więc pożyczyłem od taty służbową komórkę, niestety na razie tylko jedno zdjęcie. http://images23.fotosik.pl/180/98a65b9a5ad1795e.jpg Dziwnym trafem podany powyżej link wskazuje na to że model powstał w marcu tego roku. Dziwnym trafem mimo że piszesz iż nie masz odbiornika na zdjęciu widnieje piękny JetiRex. I co mam z tym faktem zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 ban! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 uuu o to depronem w Motylastego....... bęcki na gołą się należą ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Za oszustwo, podszywanie się etc etc. Dostajesz ode mnie w promocji następny punt. Może przez te parę miesięcy wydoroślejesz. Nie kasuję tego tematu, niech inni widzą. Innych moderatorów też proszę o pozostawienie tego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Mysle ze czas tego kolege pożegnać , bajkopisarzom z glutem pod nosem mówimy stanowczo NIE. I jeszcze dziś pisał że focus do niego i d z i e , chyba w klapkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Temat zamykam , ale pozostawiam dla potomnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.