artiwie15 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Cześć. Znalazłem się tu na forum ponieważ kupiłem model samochodu 1/24 który potrzebuje jako ozdobę w swoim domowym barze. Jednak po przeczytaniu tematów związanych z lakierowaniem odpuściłem ponieważ i tak jak kupie wszystkie przybory do jednego modelu to wszystko mnie przedroży oraz dużo materiałów zostanie. Tak więc chciałbym się od razu poprosić kogoś z ogarniętych z tym tematem ludzi aby (oczywiście nie za darmo) pomalował mi model Model to zwykły plastik, nie jest to żaden RC. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artiwie15 Opublikowano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Po co mam odpuszczać jak mi się podoba? Może po prostu ktoś by chciał sobie zarobić? Gotowca nie ma, bardzo rzadki model sprowadzany z USA. Uwierz wpadłem na pomysł gotowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 ... Może po prostu ktoś by chciał sobie zarobić? ... Spytaj w lakierni samochodowej. (To nie żart.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Wskocz na forum"plastikowe" . Tam Ci szybciej pomoga ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artiwie15 Opublikowano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Plastikowe na tym forum? Wiem myślałem o lakierniku jestem rzeczoznawcą sam. Z karoserią nie byłoby problemu ale Wiecie, chrom np przy silniku itp to by już była zabawa. Dlatego myślałem, że ktoś zrobi już takiego gotowca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravp66 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Proszę, to jest odpowiednie forum dla Twojego zapytania np. https://modelwork.pl/ Tam znajdziesz nawet odpowiedni dział dla Twojego samochodu. Może tam kogoś znajdziesz. Tu masz kogoś, który wykonuje modele na zamówienie. https://modelarstwo.sklep.pl/?modele-i-dioramy-na-zamowienie,11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi