Rob Mc Fly Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 A propos Wspolnych Projektow - nie widze tego dzialu ?? Za wysoko chyba go wypatrujesz :wink: http://pfmrc.eu/viewforum.php?f=48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgadza sie, za wysoko patrzylem. Wydawalo mi sie ze taki watek powinien byc wyeksponowany. Chyba zadzwonie do Dzika by sprawdzic czy jest szansa na cokolwiek. Jezeli tak - bedziemy rzecz ciagnac dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 a może zadzwońcie do Prolotu, Ecik coś wspominał o większej wersji 11, tylko nie mam pojęcia kiedy ma powstać, teraz przygotowuje chyba me109 w bodjże 1:6 ale wspominał też coś o P11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Prolot ma P11 ale w skali 1:12 - combat. Czy Artex ma jakas stronke internetowa? Google daje mi 10000 Artexow co wysoce zniecheca do przegladania. P-37 tez mnie interesuje a wiem ze robili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 tak w skali 1/12 ma gotowy ale niedawno z nim rozmawiałem i wspominał, że przymierza się do większej wersji. a to link do artexu: http://www.artexint.com.pl/pl_zestawy_modele.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Duze dzieki. Pewnie zadzwonie, zapytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Rozmawialem z P. Dzikiem - sytuacja ta sama co kiedys - rad by ale nie ma kim tego zrobic. Fakt - sprawa nie jest prosta, tak jak to jest zrobione i jak powinno byc zrobione to nie jest zabawa dla amatora i na kuchennym stole. Ale - p. Dzik nie mialby nic przeciwko temu by formy wypozyczyc. W rewanzu nie pogniewalby sie za komplet dla siebie. Pytania w tym momenci sa dwa: 1. Czy zna ktos kogos, z okolic Warszawy kto naprawde potrafi robic elementy laminowane i chcialby sie u P. Dzika zatrudnic. lub 2. Czy jest ktos kto ma umiejetnosci, mozliwosci i pojalby sie zrobic te elementy dla chetnych. Spodziwam sie, oczywiscie, ze koledzy nie mieliby oporow z wynagrodzeniem wykonawcy przy pomocy biletow platniczych NBP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Leszku znam człowieka , który mieszka pod Warszawą i pracował w laminatach produkując modele, może się zgodzi ... Ciekawe ilu było by chętnych ? Jak Wiesiek jest chętny do wypożyczenia formy to można by skorzystać z okazji Pozdrawiam ! Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=235122#235122 Chętni to bedzie jak zwykle kwestia ceny :wink: Trzeba zebrać poważny sztab, poważnych ludzi którzy są w stanie np. wpłacić zaliczkę za model. Myślę że dyskusje należy przenieść do wspólnych a ten temat tutaj zostawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Temat jest we "wspolnych . . . . Przeniesmy sie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.