Skocz do zawartości

PZL 11c

skarek7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadza sie, za wysoko patrzylem. Wydawalo mi sie ze taki watek powinien byc wyeksponowany.

Chyba zadzwonie do Dzika by sprawdzic czy jest szansa na cokolwiek. Jezeli tak - bedziemy rzecz ciagnac dalej.

Opublikowano

a może zadzwońcie do Prolotu, Ecik coś wspominał o większej wersji 11, tylko nie mam pojęcia kiedy ma powstać, teraz przygotowuje chyba me109 w bodjże 1:6 ale wspominał też coś o P11

Opublikowano

Prolot ma P11 ale w skali 1:12 - combat.

Czy Artex ma jakas stronke internetowa? Google daje mi 10000 Artexow co wysoce zniecheca do przegladania. P-37 tez mnie interesuje a wiem ze robili.

Opublikowano

Rozmawialem z P. Dzikiem - sytuacja ta sama co kiedys - rad by ale nie ma kim tego zrobic. Fakt - sprawa nie jest prosta, tak jak to jest zrobione i jak powinno byc zrobione to nie jest zabawa dla amatora i na kuchennym stole.

Ale - p. Dzik nie mialby nic przeciwko temu by formy wypozyczyc. W rewanzu nie pogniewalby sie za komplet dla siebie.

Pytania w tym momenci sa dwa:

1. Czy zna ktos kogos, z okolic Warszawy kto naprawde potrafi robic elementy laminowane i chcialby sie u P. Dzika zatrudnic.

lub

2. Czy jest ktos kto ma umiejetnosci, mozliwosci i pojalby sie zrobic te elementy dla chetnych. Spodziwam sie, oczywiscie, ze koledzy nie mieliby oporow z wynagrodzeniem wykonawcy przy pomocy biletow platniczych NBP.

Opublikowano

Leszku znam człowieka , który mieszka pod Warszawą i pracował w laminatach produkując modele, może się zgodzi ...

Ciekawe ilu było by chętnych ? Jak Wiesiek jest chętny do wypożyczenia formy to można by skorzystać z okazji

Pozdrawiam !

Radek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.