Gość Anonymous Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Czołem! Jakiś czas temu kupiłem pakiet Loong - maxa 2250 mah w UH. Czy ktoś wie czy te pakiety posiadają gąbke ochronną pod koszulką termo? Ładowałem go tylko 2 razy, ale pakiet jest delikatnie nabrzmiały (tak jakby dwie cele zewnętrzne ciut napuchły). Nie chcę zrywać folii termokurczliwej, (bo wtedy wartość pakietu mi spadnie ), może będe chcial go sprzedać, bo i tak na nim nie latam, i stąd pytam. Że też ja nie zwróciłem uwagi gdy go kupiłem... Co do tej gąbki ochronnej nie jestem pewien, bo wydaje mi sie ze kiedys czytalem na shoutboxie, że ktoś wspominał o gąbce w tych pakietach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Nie mają, rozbierałem 2 takie pakiety coś nie tak z celami :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 strejla_u, z ciekawości , czym ładujesz? Bo mam łącznie 5 pakietów zippy i rhino i mimo dość intensywnego użytkowania nic mi nie puchnie ani nie ma spadku pojemności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ładuje Mega Power Poseidonem. Loong-max to nie to samo co zippy. Mam 3 pakiety zippy i nie ma po nich sladu spadku wydaności czy puchnięcia. Natomiast ten jeden mnie zastanawia... No nic, w takim razie poprostu rozetnę termokurczkę i zobaczę czy pakiet podpuchł czy co. Jesli tak, to nie bede go sprzedawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.