Gość Anonymous Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam! Nie wiem czy w tym dziale umieściłem co trzeba ale... A więc w tym temacie będę (oraz jak sądze Wy) porównywał ceny nie których produktów w różnych firmach zajmującymi się tymi rzeczami... Pod pierwszy nóż idzie żelazko do oklejania folii firma Jamara Rc Abc sprzedaje swojego zawodnika za 139 zł (http://rcabc.com/catalog/product_info.php/cPath/33/products_id/742) Dla porównania Art Hobby za 240 zł :shock: (http://www.arthobby.pl/m_akceswyp.htm) Znane i bardzo potrzebne wtyczki typu Gold 2mm Art Hobby - 4.00 zł za 1 pare RcAbc - 5.00 zł za 1 pare Allegro - 9.00 za 3 pary 4mm Art Hobby - 9.00 za 1 pare RcAbc - 6.00 zł za 1 pare Allegro - 10.00 zł za 3 pary. Serwa: HS-55 jakże znane każdemu Slow-Flyerowi www.majsterklepka.prv.pl - 49.50 zł Nastik - 45 zł HS-81MG www.majsterklepka.prv.pl - 85.50 zł www.modele.sklep.pl - 84.90 zł Śmigło 8x4 - jedne z najpopularniejszych śmigieł Nastik - 3.20 zł www.majsterklepka.prv.pl - 2.50 zł Uwaga! Wypisane są tutaj tylko nie które z wielu ofert krążących po internecie. Oświadczam iż nie ponoszę odpowiedzialności za zmianę ceny, tym samym bezaktualizację w/w zestawienia. Pozdrawiam, Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Dopisuj poczytamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek K Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 SILNIK AP WASP 06 A : wimarex - 129,00zł modele.sklep - 135,00zł i teraz SZOK arthobby -299,00zł!![/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Aparatura Hitec Flash 5x: modelmaking- 930zł :shock: :!: :!: http://modelmaking.pl/ires/oferta/9/55/164/ modele.sklep.pl- 499zł http://www.modele.sklep.pl/product_info.php?cPath=18_19&products_id=202&osCsid=4fcea43d234726a88568d573e76758f8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Pierwsza sprawa: 90% firm nie aktualizuje swoich stron. Wiele rzeczy dostepnych w sklepie "realnym" nie jest opisana w internecie. Przykladem jest ten silnik w arthobby. Widzialem go kiedys u nich w sklepie i cena byla na pewno ponizej 200zl. Wiec nie porownujmy tamtych cen. Co do goldow 2mm to najtansze sa w skorpionie po 1,20zl za pojedyncza sztuke (albo meski albo zenski). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Pytanie tylko czy kupując silnik płacisz kwotę realna czy tą ze strony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 nakretka kłowa M6 Skladnica modelarska (modelarnia.pl) na bitwy warszawskiej w warszawie - 1zł/szt modele.sklep.pl -> 0,4zl/szt wniosek -> w warszawie kupowac tylko jak pilne, a co ciekawe w sklepie dzis tylu ludzi ze ciezko sie przecisnac bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@verick Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 W Modelarni.pl czyli na Bitwy Warszawsjkiej powiedzialem, ze chce kupic Funtane taka za 930 zl. Odpowiedzieli, ze moga mi ja zalatwic za 1100 zl. W wiekszosci sklepow jest wlasnie po 930-940 zl. Ceny maja naprawdę po zbóju. Prawie wszystko jest u nich drozsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ceny maja naprawdę po zbóju. Prawie wszystko jest u nich drozsze. Kiedyś było gorzej. Teraz ceny unormowały się, choć nadal fenomeny występują - zresztą jak wszędzie. To jest b. dobre miejsce bo wszystko jest pod ręką - jak czegoś pilnie potrzebujemy. Swego czasu zrobiłem porównanie cenowe dla kilku śmigieł GWS'a we wszystkich sklepach które je miały. Szoku doznałem, rozpiętość cenowa była gigantyczna(nie przytoczę konkretu gdyż nie pamiętam). Drogi autorze popraw błąd w tytule bo mi oczy wypala! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.