Konrad_P Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 8 godzin temu, Pioneer napisał: Obawę mam tylko co jeśli przyjdzie uszkodzone To zareklamujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Obawę mam tylko co jeśli przyjdzie uszkodzone Ty jakiś pesymista jestes Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Widzę że większość kolegów nie ma pojęcia czym głównie zajmuje się firma Futaba. Otóż jest to producent wyświetlaczy a RC to jej uboczna produkcja. Zapewne sam wyświetlacz to ich produkcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Papa Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 5 godzin temu, SlawekADW napisał: Widzę że większość kolegów nie ma pojęcia czym głównie zajmuje się firma Futaba. Otóż jest to producent wyświetlaczy a RC to jej uboczna produkcja. Zapewne sam wyświetlacz to ich produkcja. Ze strony firmowej: Typical productsVacuum Fluorescent Displays (VFDs), OLED Displays,Touch Sensors, Electronic Modules, Radio Control Equipments for Industrial Use, Radio Control Equipments for Hobby Use, Plate Products, Tool and Die Set Equipments, and Molding Rationalization Equipments. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Ale co z tego wynika? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Chyba ze tak. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 W dniu 29.12.2019 o 22:29, Pioneer napisał: Nie przejąłem się tym zbyt mocno ale niestety plamka zaczęła się powiększać z czasem. Aktualnie obawiam się że ekran wyleje się do tego stopnia że latanie na tym radiu będzie nie możliwe wtedy będziesz się martwił, nic z tym nie zrobisz, lcd do wymiany, chociaż bardziej już się raczej nie rozleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Moja i kolegi Andrzeja ma 10lat i brak problemów. Pracuje dalej bez awarii,a graupner bardzo szybko był w serwisie. Teraz pozbyłem się niemieckiego szajsu i kupiłem druga futabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Moja 9zap chyba jest starsza i działa Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Rozstraja się Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi