Zen Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Moja przygoda z modelarstwem zaczęła się jeszcze w latach 70 tych ubiegłego wieku. Wówczas była to fascynacja modelarstwem rakietowym w szczególności modelami redukcyjnymi Po wielu latach przerwy wróciłem do tego hobby, lecz nie rakiety a samoloty i trochę drony w ostatnim czasie. Z nowy rokiem zaczęła "chodzić mi po Głowie" jakaś spora platforma FPV. Zawodowo zajmowałem się napędami elektro...w przemyśle papierniczym. Obecnie emeryt któremu na wszystko brak czasu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Dlaczego kolega nie jest odblokowany po powitaniu? Czy może jest?? Nie ma avatara? wielu go nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 A co ma do tego avatar... od dawna wiadomo że jest niepotrzebny. Kolega zawitał w nasze szeregi i naprawdę nic się nie stało że musiał ciut poczekać. Moderator nie stróż na zmianie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi