Ryszard58 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Krakowska Wytwórnia Płatowców RH uporała się z kolejnym modelem tym razem to Albatros C.III z Special Hobby w skali 1:48 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Ta kalkomania sklejki? Wygodne to w nakładaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 To sprawa indywidualna ,zależna od umiejętności posługiwania sie tym materiałem.Ja osobiście nie mam z tym problemów , trochę tego położyłem,trochę zepsułem .żeby dojść do perfekcji . czyli podsumowując wiem jak się to je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej.j Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Witaj. Każdy kolejny Twój model wspaniały......Przeglądałem Youtube i znalazłem takie piękne dioramy.Może przedstawisz wodę epoksydową 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Kiedyś bawiłem się w dioramy .ale odpuściłem ,wolę robić modele solo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Proszę to japoński I400 wypuszcza Kaiteny. Skala 1:700. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Popatrz na to z tej strony: Wodzie bliżej do powietrza niż ziemi, wszak nazwa Żegluga Powietrzna, nie wzięła się z niczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 1 godzinę temu, mr.jaro napisał: Oj, oj, Panowie, nie robcie z tego tematu koncertu zyczen. Co wspolnego ma Woda z przedstawionym tutaj modelem samolotu? Zeby chociaz ten ostatni byl wodnosamolotem, ale przeciez nie jest... Woda ma tyle wspólnego z tą łodzią japońską i tymi przedstawionymi niemieckimi samolotami z I i II WS, że one zawsze powinny tak wyglądać (zatopione) nawet zanim rozpoczęły swoją "misję". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi