Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Film jeszcze trochę koślawy :oops: i jakość taka sobie bo już zaczynało słonko zachodzić... Film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Gratulacje za wytrwalosc,zimno chyba bylo :faja: Ustawienie kamerki bokiem daje specificzne ujecia (dlugie przytrzymanie obiektu) Sprobuj ustawic aparat w kierunku lotu,film bedzie bardziej ,,medialny'' Jak na pierwszy film,jest calkiem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ustawienie kamerki bokiem daje specificzne ujecia Tak, zgadza się .Jak na razie to totalna prowizorka ! Jestem teraz służbowo w Beskidzie Śl. morze jeszcze coś uda mi się nakręcić bo zabrałem Juniora ze sobą ale, po powrocie muszę wykombinować jakąś "opływową" metodę zamocowania aparatu na skrzydle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 po powrocie muszę wykombinować jakąś "opływową" metodę zamocowania aparatu na skrzydle. i w tym momencie zostaniesz stalym gosciem w tym dziale. A to za sprawa oporow,mocowania itd,itd,itd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Postanowilem sie podpiac z moim filmem do tematu kolegi, bo moj film to rowniez jeden z pierwszych i dosc prowizoryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 po powrocie muszę wykombinować jakąś "opływową" metodę zamocowania aparatu na skrzydle. No całkiem fajny film. Ja jeszcze nie zdążyłem :oops: zamocowac swojego aparatu w kabinie juniora... Może już niedługo. Postanowilem sie podpiac z moim filmem do tematu kolegi, bo moj film to rowniez jeden z pierwszych i dosc prowizoryczny. Co jesteście tacy skromni! Fajny materiał wyszedł. Julek znam te rejony, no może blisko bo latem zeszłego roku "oblatywałem" Sopotnie Wlk. - to całkiem blisko Korbielowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Fajne filmy... ja byćmoże niedługo polecę z Toshiba Camelion na pokładzie Juniora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.