Hangman Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Cześć! Bardzo mi się podobają modele tego typu: https://allegro.pl/oferta/samochod-zdalnie-sterowany-wojskowy-army-48cm-6x6-8644743060?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_KRK_PLA_Kolekcje+i+Sztuka+-+Kolekcje_+_top_&ev_adgr=Modelarstwo&gclid=CjwKCAiAyeTxBRBvEiwAuM8dnbINunp7DRsFMJFnn4N7bLs-EE4QiHM5eYbwNn6wNebDZBhE_RaRtRoCXEAQAvD_BwE Czy podzespoły takiej zabawki są tożsame wymiarowo z "normalnymi" modelami, tzn, czy jak ukręcą sie plastikowe wały to dokupię metalowe itp. i w ten sposób wymieniając po kolei wszystko zbuduję w miare normalny model terenowy. Czy też lepiej uzbierać kasę i zacząć od markowego modelu. Wiem, lamerskie pytanie, alem zielony, a kasy jak wiadomo zawsze ciutenkę za mało na to co by się chciało. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Raczej jednorazowka. Nigdzie nie ma wzmianki jaka to firma, jaki model podwozia a więc i nie ma do tego części zapasowych i zamiennych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangman Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 OK, dzieki. A jakiego producenta byś polecił? Chodzi o bezproblemową dostepność części i podzespołów do budowy mechanizmów takiego powyżej wspomnianego modelu. Plastiki mało istotne, mam drukarkę 3D A10M. Co prawda sztuki okiełznania ABS-u jeszcze nie opanowałem, ale przyjdzie czas że się uda. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi