monTTana Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Cześć wszystkim dziękuję za możliwość bycia tu i mam nadzieję, że pomożecie mi zbudować wymarzonego rc trucka pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Jeszcze tylko przeczytaj regulamin i się do niego dostosuj i będzie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monTTana Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 5 godzin temu, Konrad_P napisał: Jeszcze tylko przeczytaj regulamin i się do niego dostosuj i będzie OK. Się robi szefie Mam na imię Karol, pochodzę z Wrocławia, aktualnie mieszkam w Anglii. Wcześniej poskładałem zwykły model (tzn nie RC?) Scania Italeri 1/24 z malowaniem każdego szczegółu. Teraz mi to nie wystarcza i chcę zbudować RC truck ? mam nadzieję, że admin zaakceptuje avatara chociaż mnie na nim nie ma, ale jest moja scania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monTTana Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 @Konrad_P dostanę dostęp do forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 uff to takie proste poświęcić dosłownie 2 min na przeczytanie regulaminu.Sam sobie już wcześniej zadałeś pytanie i odpowiedziałeś na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monTTana Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 @sbogdan1 jest ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 No i jest gitara. U moderatorów to oczko w głowie więc tak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi