ertman_176 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 jestem adwokatem diabła i idiotą, bo moja świnia ma 12 łap, kolce, 3 ogony i zieje ogniem Eeee tam ... Wielkie mi "czary" - 3 świnki, pare ćwieków, CA i palnik oraz zapałki ...
darek.3333 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Wielkie mi "czary" - 3 świnki, pare ćwieków, CA i palnik oraz zapałki ... Dodać odbiornik i wyjdzie świnka R/C i będzie trzeba nowy dział na tym forum utworzyć. :lol2: Darek
ertman_176 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zapomnielismy o skrzydłach smoka
darek.3333 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Czy to świnka jeżdżąca , pływająca , biegająca czy latająca? Może nie dodawajmy już niczego bo wyjdzie koledze , że trzeba go w psychiatryku zamknąć (albo nas....) ;D Darek
ertman_176 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Mój instruktor mawia że z modelarstwa sie nie można wyleczyć ... Można być ew. abstynentem chociaż jest ciężko ...
darek.3333 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 ale jazda .......wynik :Normalny psychopata z czerwonym młotkiem o rozbieganej nodze , Tak w kontekście Utopii mieszkającego w Pile (niezły horror nawiasem) to mi się jeszcze przypomniały zawody szybowcowe w sierpniu tego roku w tym mieście. Z tego co pamiętam to Cobra roztrzaskała się lądując w polu (pilot do szpitala), Wildze z Lakiem 18 na ogonie przerwał silnik na rozbiegu w efekcie czego zrobiła cyrkiel i ucięła śmigłem końcówkę skrzydła w szybowcu. Moja koleżanka jantarem std lądowała bez podwozia na pasie betonowym (niezła dziura w kadłubie nie wspominając smrodu nagrzanego laminatu) i jeszcze kilka innych zdarzeń - sczegółów nie pamiętam. Jak na nazwę miasta przystało... niezły horror tym razem lotniczy. Darek
rabbitlkr Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Dlaczego "u mnie" mlotek byl czarny ??? mój tez był czarny
Kwasiu Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Dlaczego "u mnie" mlotek byl czarny ??? Bo źle dodawałeś
Grzechu Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 cholera ale sie z niebieska motyka wyglupilem ale numer z krecaca noga i "6" swietny!! żesz! mi też niebieska motyka wyszła... :shock:
Janeczek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Rabittlkr ...ZLE DODAWALISMY !!! jasne !
meteor Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Jest to historia młodej dziewczyny......Na pogrzebie swojej matki,zauważyła młodego człowieka, którego nie znała wcześniej. Uważała, że jest fantastyczny, jest wręcz mężczyzną jej marzeń.. To była miłość od pierwszego wejrzenia, zakochała się po uszy....Kilka dni później młoda dziewczyna zabija swoja własną siostrę... Pytanie : Z jakiej przyczyny zabiła swoja siostrę ??? Tu jest nieścisłość Nie wiadomo czy tą młodą dziewczyną była siostra czy ona sama Może to chodziło o to że siostra zabiła tamtą bo była zazdrosna o niego. :twisted: Tzn. "Kilka dni później młoda dziewczyna zabija swoja własną siostrę" - mogła to być siostra dziewczyny która zakochała się w chłopaku na pogrzebie wiem wiem, ale zawsze lubię szukać dziury w całym
mammuth Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 mam zle wiesci - jestes psychopata, ktory chce zabic kogokolwiek liczac na to, ze bedzie to osoba ktora bedzie siostra Antka kobity szwagra brata ... Ps. Mnie sie pomaranczowoszary srobkowkret wyobrazil - i co teraz ???
meteor Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 mam zle wiesci - jestes psychopata, ktory chce zabic kogokolwiek liczac na to, ze bedzie to osoba ktora bedzie siostra Antka kobity szwagra brata ... mammuth, ciiicho ;P wiemy o tym tylko Ty i ja
msegen Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Byłem blisko czerwonego młotka , tylko że mój by biały
mammuth Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Byłem blisko czerwonego młotka , tylko że mój by biały Jaaaaasne Lepiej sie przyznaj ...
bartek529 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 e tam mi wyszedł dremel żółty w czarne kropki chyba jestem emo psychopatą....
msegen Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 No dobra to był biały młotek :twisted: przeczytałem tylko o młotku , bo jak bym wszystko przeczytał to Byście mnie z forum wygnali :rotfl: :rotfl: :rotfl: :twisted:
KRUUP Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Moja żona naliczyła 6F (ale ona jest inna :crazy: ) ale za to jej świnka nie miała uszu a mi sie nic nie chciało zadnego ztych testów robic bo jestem dziś leniwy ale widziałem za to F16 :pom:
KRUUP Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 a ja mam fajną zagadke. Cegla waży kilo i pół cegły. Ile waży cegła??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.