cobra Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Pojawiła się kolejna alternatywa dla Easy Stara: AXN Floater-Jet. Silnik, regulator i serwa w komplecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Cena ciekawa, tylko opinie przyniesie czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 ciekawy model... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Za tą cenę aż grzech nie sprawdzić :twisted: Przesyłka droższa od modelu niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witam Tak na pierwszy rzut oka, to łatwy dostęp do silnika i serw w kadłubie, bez potrzeby rozklejania itp kombinacji. Brak w opisie potwierdzenia, że w zestawie jest silnik, choć na zdjęciu zawartości paczki jest. Model wykonany z pianki EPO. Według opisu na stronie powierzchnia jest wyjątkowo gładka. Na RC Groups jest cały wątek o modelach z pianki EPO produkowanych przez GWS. Opinie są podzielone, jest elastyczna, ale cięższa od EPP. Według tych samych opinii, klei się CA i można ją malować lakierami na bazie rozpuszczalników. Ciekaw jestem, czy ktoś już kupował modele porównywalnej wielkości w HKing i w jakim stanie przyszły paczki ? Pozdrowienia PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krj2 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ciekaw jestem, czy ktoś już kupował modele porównywalnej wielkości w HKing i w jakim stanie przyszły paczki ? Pozdrowienia PP Ja kupilem model dokladnie ten LINK i przyszedl do mnie w nienaruszonym stanie zapakowany w dwa kartony wypelnione folia babelkowa Masz napisane: Receiver required: 4Ch Battery required: 2-3S 1300mAh czyli tylko tego brakuje (tego samego brakowalo przy moim) Jesli chodzi i pianke EPO fakt wazy wiecej, wydaje sie mniej elastyczna ale i nie wymaga dodatkowych wzmocnien tj jest znacznie sztywniejsza (w moim przypadku jest gladka ale nie wiem czy to z powodu samego materialu czy jej wytlaczania) EDIT: Za tą cenę aż grzech nie sprawdzić :twisted: Przesyłka droższa od modelu niestety... przesylka do polski Air Parcel (POLAND) 3000g - 3499g $38.73 Historia mojej paczki (wysylka jak wyzej) Date # Location Delivery Status 27-Nov-2008 Hong Kong Item posted. 27-Nov-2008 Hong Kong In transit. 28-Nov-2008 Hong Kong Processed for departure. 28-Nov-2008 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 29-Nov-2008 1-Dec-2008 Poland Arrived. 3-Dec-2008 Poland Delivered. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zamówiłem AXN Floater-Jet. To mój pierwszy model, dam znać jak go poskładam. Znalazłem film z AXN Floater-Jet w roli głównej. Od 7:45 są pokazane loty. a tu troszke o nim piszą: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=972336 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Trochę odkopię temat. Czegoś nie rozumiem... Silnik, regulator i serwa w komplecie. Receiver required: 4ChBattery required: 2-3S 1300mAh To jak w końcu, nadajnik jest, czy nie? Bo na hobbycity pisze, że potrzeba odbiornika i akku.... :? :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 A czy ktos napisal ze nadajnik jest wkomplecie?Sa tylko SERVA(servomechanizmy)silnik i regulator...Brakuje tylko bateri i wlansego nadajnika i odbiornika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Ok, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.