Czaro Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 witam Po wielu miesiącach oczekiwania wreszcie udało mi się kupić Royala 9, w wersji Pro Niestety nadajnik przyszedł bez żadnej instrukcji. Wersję angielską, do "zwykłej dziewiatki" już ściągnąłem ze strony podanej przez Japima. Zastanawiam się, czy jest też wersja polskojęzyczna i to jeszcze elektroniczna? Jeśli tak, to czy ktoś mógłby mi ją podesłać? Z góry dzięki
instruktor Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Do 9-tki "'zwykłej" czy Pro nie ma polskiej instrukcji.W Riku bardzo sympatyczna zresztą pani Halinka przekonywała mnie, że wystarczy miec polska instrukcję do 7-mki bo to, to samo tylko dwa kanały więcej ,co oczywiście nie jest prawdą.
Geralt Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 W Polsce nikt nie sprzedaje z instrukcją po polsku, a co gorsze drożej o 30% niż u Niemców (mówię o 9). Inna sprawa, że sama instrukcja do 7 czy 9 nie jest wiele warta - ale zgodnie z literą prawa powinno być dostarczone. Polecam Tutoriale dostępne na stronie producenta, ale nie wiem jak to się ma do wersji Pro lub RC Groups - niestety nie po polsku.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.