Speedaco Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Próbuję na bazie identycznej wersji Mission Planner jak przedstawiona na filmie skonfigurować misję mapowania ale mam problem polegający na braku w menu kontekstowym pod prawym przyciskiem myszy - pokazane na filmie ( 1minuta i 47 sekunda ) - Survey (Grid). U mnie tego nie ma. Jest tylko to: Czy ktoś mógłby napisać - dlaczego ??? Sprawdzałem na kilku wersjach MP i jest to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Wersja 1.3.36 mam takie podmenu. Nie wiem dlaczego ty go nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedaco Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Pomroczność jasna... Zamiast pliku instalacyjnego msi zassałem zip - i dlatego nie biegało jak trzeba. Oj starzeję się i czujność i logiczne myślenie szwankuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi