karlem Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 noooooo, mosz recht, chopie... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 NONO ciekawe rzeczy widzę się tu porusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 NONO ciekawe rzeczy widzę się tu porusza bo po to to to jest, po to jest to ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Co jest ? Toż to bezeceństwa same, żeby na forumie i to modelarskim poruszać tematy zboczeń ? I to w okresie przedświątecznym. Cośta już pogłupieli totalnie ? Miast w wory pokutne się przyodziać, wyspowiadać, w posta popaść, za grzechy poprzepraszać, postanowienie poprawy ustanowić, to wy się za takie tematy zabieracie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Jak mniemam Tomaszu te całusy wszystkie one liczne to w ramach pokuty przykazane były przez mnichów bedących z łaski Pana z misją w zakonie Sióstr Przytulanek :mrgreen: I niewygodne szpilki w kolorach czarcich zwanemi kazali Połowicy Waszmościowej kupować i umartwiać sie widokiem chudej nogi na mrozie w kusej kiecce co tak bolesne oku Waszemu A wino w kielichu trzymać kazali -a nie kosztować pod karą jaką byście wolę Swoją i ducha mocnego budować mogli a i ducha umacniać...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Amen.... bracia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 A co mnie tam, skoroście mnie takoż do przyłbicy etykietę zboczka jakowegoś ( tfu ) łaskawi przykleić byli, przeto se tera braciszkowie miarkujcie zgadywać, któreż to giry moimi są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 te środkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 te środkowe Pudło :ble: . Masz jeszcze dwa życia :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 No blisko, blisko, masz jeszcze dwie szanse ( po niemiecku cwaj szansen ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 No paputy to masz na wypasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ciezka sprawa, ciezka sprawa. Probuje sobie przypomniec czy Tomek lubil szpilki czy Tomek lubil chodzic w szpilkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Probuje sobie przypomniec czy Tomek lubil szpilki czy Tomek lubil chodzic w szpilkach... No jak to Michał, wszak byłeś u mnie , to chyba pamiętasz jaki miałem makijaż i w jakich butach byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 dobra druga szansa: te po prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 czy Tomek lubil chodzic w szpilkach... I do kompletu koronkowe stringi z Koniakowa :devil: :rotfl: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 I do kompletu koronkowe stringi z Koniakowa :devil: :rotfl: . I Ty Brutusie przeciwko mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Nie no teraz będziesz musiał pokazać :ass: tak jak paputy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 I Ty Brutusie przeciwko mnie ? Gdzieżbym śmiał. Jeszcze mi nie zbrzydły moje całe nadgarstki :devil: ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 No jak to Michał, wszak byłeś u mnie , to chyba pamiętasz jaki miałem makijaż i w jakich butach byłem Niezapomniane chwile Tomku, niezapomniane! Aczkolwiek ten fakt mi jakos uciekl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.