qba Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 NONO ciekawe rzeczy widzę się tu porusza bo po to to to jest, po to jest to ;D
Motylasty Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Co jest ? Toż to bezeceństwa same, żeby na forumie i to modelarskim poruszać tematy zboczeń ? I to w okresie przedświątecznym. Cośta już pogłupieli totalnie ? Miast w wory pokutne się przyodziać, wyspowiadać, w posta popaść, za grzechy poprzepraszać, postanowienie poprawy ustanowić, to wy się za takie tematy zabieracie ?
utopia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Jak mniemam Tomaszu te całusy wszystkie one liczne to w ramach pokuty przykazane były przez mnichów bedących z łaski Pana z misją w zakonie Sióstr Przytulanek :mrgreen: I niewygodne szpilki w kolorach czarcich zwanemi kazali Połowicy Waszmościowej kupować i umartwiać sie widokiem chudej nogi na mrozie w kusej kiecce co tak bolesne oku Waszemu A wino w kielichu trzymać kazali -a nie kosztować pod karą jaką byście wolę Swoją i ducha mocnego budować mogli a i ducha umacniać......
Motylasty Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 A co mnie tam, skoroście mnie takoż do przyłbicy etykietę zboczka jakowegoś ( tfu ) łaskawi przykleić byli, przeto se tera braciszkowie miarkujcie zgadywać, któreż to giry moimi są.
Rob Mc Fly Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 te środkowe Pudło :ble: . Masz jeszcze dwa życia :devil: .
Motylasty Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 No blisko, blisko, masz jeszcze dwie szanse ( po niemiecku cwaj szansen )
diem Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ciezka sprawa, ciezka sprawa. Probuje sobie przypomniec czy Tomek lubil szpilki czy Tomek lubil chodzic w szpilkach...
Motylasty Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Probuje sobie przypomniec czy Tomek lubil szpilki czy Tomek lubil chodzic w szpilkach... No jak to Michał, wszak byłeś u mnie , to chyba pamiętasz jaki miałem makijaż i w jakich butach byłem
Rob Mc Fly Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 czy Tomek lubil chodzic w szpilkach... I do kompletu koronkowe stringi z Koniakowa :devil: :rotfl: .
Motylasty Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 I do kompletu koronkowe stringi z Koniakowa :devil: :rotfl: . I Ty Brutusie przeciwko mnie ?
Bartosz Mesjasz Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Nie no teraz będziesz musiał pokazać :ass: tak jak paputy ...
Rob Mc Fly Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 I Ty Brutusie przeciwko mnie ? Gdzieżbym śmiał. Jeszcze mi nie zbrzydły moje całe nadgarstki :devil: ;D .
diem Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 No jak to Michał, wszak byłeś u mnie , to chyba pamiętasz jaki miałem makijaż i w jakich butach byłem Niezapomniane chwile Tomku, niezapomniane! Aczkolwiek ten fakt mi jakos uciekl!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.