MiQ27 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 specjalford, bo się zdenerwuję. :szukaj!: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=16892 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjalford Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ha sorki :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjalford Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam po długiej nie obecności jako że przy waszej pomocy zbudowałem swój model to chciał bym go ulepszyć chcę zamontować w nim GPS coś podobnego jak to www.baitboat.pl/?p=156 no ale nie w tej cenie niestety proszę o jakieś porady widziałem różne elementy systemu GPS ale co do czego zero pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Alternatywa jest uzycie radia z telemetria i oczywiscie z modulem GPS. Ale boje sie ze taniej to nie wyjdzie. A moze wyjsc drozej. Chyba probujesz ubic komara z armaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 http://www.fisker.pl/echosonda-jaxon-easy-201-bezprzewodowa-p-9483.html echosonda bezprzewodowa. cena 300zł edit: trochę mały zasięg ale można by było pokombinować ze zwiększeniem mocy nadajnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjalford Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Echosonda nie jest mi potrzebna potrzebuje GPS rozumiem że są aparatury za 3000pln i za 300pln którymi też można coś zdziałać oto mi chodzi :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Na Allegro bywają takie GPS w umiarkowanych - czytaj tanie dla nas. Sam kiedyś obserwowałem i zastanawiałem sie ; kliknąc czy jeszcze nie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 A w jakim celu chcesz ten GPS :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 A w jakim celu chcesz ten GPS W celu dokładnego zapamiętania i tym samym ponownego powrotu do miejsca połowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 No to najprostszy moduł GPS z allegro za około 150zł. Zapisuje pozycje po naciśnięciu guzika. Guzik można zacisnąć zdalnie serwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjalford Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 wolałbym coś w rodzaju nadajnik plus odbiornik tylko jaki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjalford Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 No to najprostszy moduł GPS z allegro za około 150zł. Zapisuje pozycje po naciśnięciu guzika. Guzik można zacisnąć zdalnie serwem. Ale jak obserwować gdzie to płynie z brzegu mi potrzebne jest coś takiego tłum.z angl.odbiornik radiowy odległy lokalizator gps pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Ale jak obserwować gdzie to płynie z brzegu mi potrzebne jest coś takiego tłum.z angl.odbiornik radiowy odległy lokalizator gps pozycji Nic prostszego :!: Właczasz usługę namierzania w jednej komorce, a sledzisz to swoja własną :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjalford Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Wiem tylko tyle że potrzebuje palmtopa i lokalizator gps tylko jak to ma działać :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.