Danger131 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Jeden z moich pierwszych postów na forum, pierwszy też samolot. Padło trochę z przypadku na Chambermaida. Jako, że to zdecydowanie modelarskie początki skala też mała aczkolwiek bardzo wdzięczna. Usiadłem do planu dzisiaj rano i jakimś cudem minął mi dzień. Fajnie Od poczatku, nie wiem czy dobrze stawiam na plan, ołówek i balsę. Nie chciałem zaczynać od kita wyciętego już maszynowo. Uważam, że zbyt dużo frajdy zostaje zabrane. Też tak macie? Liczę, że kiedy bedzie gotowy... poleci Pozdrawiam Pozdrawiam. 3
jethrotull Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 A można prosić o jakieś, choćby podstawowe informacje o modelu? Jaka rozpiętość, planowana masa, napęd, gdzie link do planów? >Nie chciałem zaczynać od kita wyciętego już maszynowo. Uważam, że zbyt dużo frajdy zostaje zabrane. Też tak macie? Osobiście nie mam nic przeciwko kitom, oprócz tego że zwykle są to dość, że tak powiem, banalne samoloty. Wg mnie na świecie jest już wystarczająco dużo modeli Spitfire'ów i Mustangów.
Maciej.j Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Witaj. Pierwsza , trudna, duża konstrukcja do klejenia i.....późniejszych lotów.Ale kibicuję i życzę dużo zabawy.Te modele fajnie latają
Rekomendowane odpowiedzi