Marcin K. Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Cześć. Przedstawiam mój nowy szybowiec. Zwie się WARCHLAK. Główny materiał z którego jest zbudowany to depron 3mm rowkowany oraz listwa balsowa na dźwigar skrzydła. Skrzydło to konstrukcja żeberkowa, profil CRD , rozpiętość 150cm długość ok100cm, cięciwa 17cm. Waga jak na razie to ok. 100g przewidywana waga z wyposażeniem to ok350g. Foty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 WARCHLAK Ten zwrot mnie dobił.... Tak samo jakieś 2 tyg. temu łapałem "faze" z Boratem... Pozdrawiam, Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Zapomniałem dopisać że do szybowca można dorobic silnik. Może to byc 3f własnej kąstrukcji lub 280-400 bezpisredni lub z przekladnia. Śmigieł nietestowałem ale dobre bedzie 8x4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 bardzo dobra waga! brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Niezły szybolec! Wstaw proszę nieco większe zdjęcia, zwłaszcza ilustrujące szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 ta sama prosba co Diakona. Super nazwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 to co mi sie najbardziej podoba w tym modelu to jego profil CRD. takie sa najlepsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.