mariusz70 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Aeron 1 jak tam się sprawy mają ze smoczycą czy już ma pierwsze loty za sobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Nie sprzyjają warunki na oblot tego modelu brak twardego i odśnieżonego pasa Jak tylko będzie oblot to opiszę wrażenia i może jakiś film będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Pozostało czekać cierpliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witam Jak tam się sprawy mają z oblotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jak poleci to napisze ,coś taki w gorącej wodzie kompany? :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Nie wszyscy mają ferie i dużo czasu Ten model jest zbyt duży, żeby wyjść przed blok i zrobić oblot, on wymaga wyprawy na lotnisko :wink: Tak jak pisałem o oblocie napiszę jak tyko się odbędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam Przepraszam że naciskam ale jakoś nie moge sie doczekać może dlatego że miałem Saphie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam Znalazłem zdięcia mojej Saphiry może coś pomogą ale chyba już za póżno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 I dopiero teraz brak czasy pozwolił na umieszczenie filmiku jak lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.