PiotrekWLKP Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Hej, Ostatnio dokonalem ciekawego zakupu na olx. W "gratisie" do glownego przedmiotu byl zupelnie sprawny zestaw nadajnik Futaba FC-16 wraz z odbiornikiem 35MHz. Nie mam do tego instrukcji, ale to jest do ogarniecia. Zestaw dziala bez problemowo. Gdzie problem ? Mam slabosc do takich nadajnikow... Moj pierwszy nadajnik to Sanwa Cygnus wiec nadajnik pulpitowy z suwakami(uwielbiam), pozniej po przejsciu na 2,4 byl jakis Hitec i inna sanwa RD costam?? Teraz mam Turnigy 9X i o ile jestem bardzo zadowlony z funkcjonowania, menu, instrukcji na YT jezeli cos mnie przerasta, cena odbiornikow itp. Tak brakuje mi tego "pulpitowego" charakteru nadajnika. Tu pytanie: - czy mozna zmienic modul ktory bedzie funkcjonowal z turnigy ? (mam duzo odbiornikow) - czy nawet po ewentualnej zmianie modulu nie bedzie mi brakowalo mikserow ? - czy ewentualnie przekladac elektronike(mozliwe ,ze mnie fantazja poniosla) z nadajnika Turnigy do "budy" futaby ? zyskuje ten look i suwaki :)) Wiem ,ze latwiej jest kupic gotowca np. MC16, ale zapytac nie szkodzi Pozdrawiam Piotr.
a74BACK Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Powinno się udać. Miałem kiedyś: ?
Marek_Spy Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Bez problemu to zrobisz , miałem FC28 niesamowite oprogramowane
a74BACK Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 13 minut temu, Marek_Spy napisał: Bez problemu to zrobisz , miałem FC28 niesamowite oprogramowane Na tamte czasy ?
Marek_Spy Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Na obecne też, wiele się nie zmieniło w tej materii
a74BACK Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 W obecnych, to nawet palcem nie tykam tego softu Futaby, a radio ciąży na szyi podczas dłuższych lotów ?
Marek_Spy Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 No to pracuj nad nim dalej Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi