Hugosik123 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Masz rację. Z jednej strony skrzydło było wyżej i to chyba była przyczyna. Muszę łoże na skrzydło dać prościej. Kąt "rozwaliłem" wyciąłem nożykiem prostą linie. Jutro kupuję 2 żeberka do tego modelu i je przykleję i narysowałem nowy kąt ze sklejki proszę o to zdjęcie. Czy nie jest one za duże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Nie to że się czepiam ale jak na podstawie zdjęcia mamy stwierdzić jaki to kat i jak to finalnie będzie wyglądało? Masz instrukcje od pelikana? Jak tak to zrób taki wznios jak w niej podali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugosik123 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 I właśnie taki zrobiłem. Kąt napisany robiłem wg instrukcji. 5 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.